Hakuna Matata

2009-06-27
13:05:18

090627
Livet flyter på! Jag/vi har faktiskt inte någon hemlängtan ännu. Jag önskar självklart att få se er snart men Karlstad saknar jag inte så värst. Veckan har rullat på, det var bara 4 dagar denna veckan och solen sken så jag har mest legat i barnhagens megastora sacko-säck och läst böcker med barnen i skuggan. J är väldigt avundsjuk på mina arbetsuppgifter, tider och det faktum att jag tjänar mer. Jag skrattar bara! MOhahaha! (Mitt mycket belåtna skratt). Jag fick reda på att jag lyckats få ett mycket bra jobb, även Norge-mätt. Jag jobbar bara 6h 45min (+ 45 min planering som jag får göra hemma om jag vill), på jobbet får jag hemlagad lunch och betald rast. Mina arbetsuppgifter är inte speciellt avancerade, varje dag har vi någon aktivitet men det blir mest barnpassning faktiskt. Jag såg på mitt kontrakt att jag är avdelningsledare något som jag inte riktigt tänkt på dess innebörd ännu, men nu under sommaren är det inte så mycket arbete i den bemärkelsen heller. Nu är det bada och sola som gäller. Det lustiga är att trots att vi är 6-7 i personalen varje dag på ca 30 barn så räcker vi aldrig till tycker jag. I Sverige är det inte speciellt vanligt med så många på så få barn.

Jag önskar jag kunde mobilblogga för jag hinner aldrig sitta ner och skriva allt som händer! Suck och stön. I onsdags var vi på bio (kino) som jag skrev, Transformers. Jag ska få till ett inlägg om den plus Terminator som vi gick på också.
I torsdags var det stora dagen här, jag väljer ju att hålla stan anonym men det var någon form av ex "Karlstads dagen". Det innebar kvällsöppet, massa folk och massa billiga prylar. Jag köpte följande;





Coola skor för 100 kr!



Ett fat som jag gav till pappa att ha blockljus på (10 kr), en kalender för jobbet (10 kr), "Mobbe-boka" till jobbet (20 kr) och DVD-filmen Mansfield Park (40 kr)! Den som säger att allt är dyrt i Norge har fel. Mohaha!



Idag är det molnfritt och jättevarmt. J jobbar, pappa drog till stranden... eh det är nakenbad - not interested om vi säger så. Så eftersom jag är sorglig nog att inte ha några vänner sitter jag här vid datorn med hunden. MEN! Det är så skönt att vara helt ensam! Nu ska jag snart lägga mig i solen med en bok.

Dessutom kan jag informera berörda parter om att jag med ganska stor sannolikhet åker till Karlstad fredagen 17 juli och med stannar några dagar, möjligen hela veckan. Så om någon är intresserad av att försöka ta sig till Karlstad eller stanna i Karlstad vid den tidpunkten så jag hinner se alla vore jag väldigt tacksam. Jag vet inte när jag kommer nästa gång.

Ha en trevlig dag!

Kommentar:
#1: Anonym

Great! Då ska jag frsöka att ta mig till Karlstad under helgen, håll tummarna för att jag slutar tidigt!

2009-06-27 @ 17:49:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: