Hakuna Matata

2009-06-02
14:12:10

Tisdag /S
Oh.... my....god... om jag klagat på att jag varit trött de andra dagarna så är det inget emot vad jag är idag! Imorse när klockan ringde kl 5 gick jag runt och fantiserade om att få sova och jag kunde (just då) inte förstå hur jag kunde vara så dum att tacka ja till tosdagens sommarfest när den eftermiddagen skulle kunna ägnas åt sömn! Jag har verkligen sovit uruselt inatt, antar att jag var väldigt nervös för att försova mig. Första gången jag vaknade var kl 1 och sen vaknade jag ytterligare tre gånger under natten.
Att öppna gick i alla jättebra och jag lyckades komma in och larma av hela stället. Det var rätt skönt ändå att öppna då det i stort sett innebar en halvtimmes rast till start eftersom första barnet kom först klockan 7. Jag har dock gått och gäspat hela dagen då sömnbristen gjort sig ständigt påmind. Just nu ångrar jag bittert att jag inte tog tag i plugget igår. Det är förvisso inte mycket som ska förberedas för morgondagens presentation av min artikel, men även om det är lite att göra så känns det megajobbigt just nu, och att orka hålla mig vaken till kvart i elva när Krig och Fred slutar känns som mission impossible...

Ja jag... jag ska väl inte klaga alltför mycket! Det är skönt att ha ett jobb och en inkomst och det är ju framför allt skönt att få gå hem redan kl 13...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: