Hakuna Matata

2009-06-09
21:59:10

Tisdag /S
 Hej!
Idag mår jag lite halvrisigt... jag har lite ont i halsen och det har varit ljust ute idag så jag har gått och kisat i flera timmar vilket ledde till en hemsk spänningshuvudvärk. Saken blev inte bättre av att barnen var ovanligt gnälliga klumpiga så de ramlade och grinade heeeela tiden kändes det som.
Väl hemma så var jag lite orolig för hur Ts dag hade varit med Pepsi efter det samtal vi hade igår men till min stora glädje så var T jättepositiv och de hade tränat hårt under dagen på några olika moment och det hade tydligen gått bra... så det verkar som T insett att Pepsis "problem" är något som går att åtgärda bara vi båda engagerar oss lite.

När jag väl var hemma så gick jag och la mig en stund innn jag och T åkte ut till Tornby och Jula IGEN. Vi ville nämligen prova hur den andra buren vi tittat på skulle kunna passa i bilen. Det slutade med att det fick bli den andra buren då den faktiskt passade precis så nu kan vi ha kvar insynsskyddet i bilen. Vi kan ju inte använda det så länge buren är där men det är ju bara att fälla ihop buren så går det finfint...Den här buren var 100kr (=549kr) men den var ju ändå inte dyr.

Nu under eftermiddagen har jag och Pepsi varit ute på en promenad. Jag tog med mig saxen ut och trimmade lite mer på hans bakben och i baken på honom. Därefter tog vi en promenad där jag stenhårt började träna kommandot "Stanna". Han stannade inte en enda gång under promenaden men till slut började han i alla fall sakta ner när man sa kommandot så jag får väl se det som ett framsteg. Min stora glädje idag är i alla fall att T var så positiv när jag kom hem idag :) Jag vill ju att hundägandet ska kännas bra för oss båda...

Nu tittar jag på Krig och Fred och sen ska jag soooooooooova....!!


Pepsi och hans nytrimmade bakben


Pepsi under vår kvällspromenad

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: