Hakuna Matata

2009-06-11
15:48:52

The dogpark /S
Nu är vi hemma igen efter vårt besök till hundparken.
Mötet med D och hennes två små hundar gick jättebra, vi träffades i hundparken där det även befann sig två andra hundar. Jag var lite nervös eftersom jag vet att Pepsi reagerar på vissa hanhundar men som tur var så gick allt bra. Pepsi kom aldrig igång med någon lek direkt utan sprang mest bredvid men det är ju ändå nyttigt att få umgås med lite andra hundar... Efter ungefär 20 minuter i parken så tog jag och D hundarna och gick mot hennes lägenhet så att jag vet vart jag ska åka imorgon. Det var lite pinsamt då Pepsi drog i kopplet värre än någonsin, och det blev inte bättre av att vi mötte en hanhund som han såg ut att vilja döda när han skällde och morrade och hängde i kopplet, det var det värsta utfall jag sett honom ha hittills, och typiskt nog var det ju när D var med... men nu vet hon ju vad hon gett sig in på och hon backade inte ur så det var ju skönt. Hon verkade väldigt duktig med hundar, en av hennes hundar var en jourhund från Rumänien. Hon verkade dessutom använda sig lite av Cesar Millans metoder och det är ju en person jag verkligen gillar så jag tror det blir bra. Jag sa att det räckte med kissrundor imorgon så hon behövde inte gå någon långpromenad med han ryckandes i kopplet + hennes två hundar.

På söndag ska vi träffa Pepsis riktiga dagmatte, D som jag träffade idag kommer bara vara en reservperson. Förhoppningsvis kommer det kännas lika bra med den riktiga dagmatten, men det återstår att se när vi träffats på söndag kväll!

Nu ska jag hoppa in i duschen för mellan 17 -21 måste jag vara redo att öppna ytterdörren och ta emot ett paket från Com Hem. Vi ska tydligen få digital-TV av vårt bostadsbolag, har ingen aning om varför men det är gratis och så länge alla kanaler funkar så bryr jag mig inte om vad de gör...

Ha en skön helg allihop för nu hör ni nog inget mer av mig förrän söndag eller måndag...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: