Hakuna Matata

2009-06-21
22:33:36

söndag /S
Hej på er!
Nu är jag tillbaka i Linköping efter en långhelg i Karlstad. Jag åkte hem på torsdag förmiddag redan vid 13.15 då mina snälla kollegor lät mig gå lite tidigare från jobbet. BIlresan till Karlstad gick bättre än förväntat, jag trodde det skulle bli jättejobbigt att sitta och köra 23 mil själv utan någon att prata med men tiden gick ganska snabbt faktiskt...

Midsommarafton firades med en sillunch hos syster yster och på kvällen åkte vi ut i Ts sommarstuga och firade med mina systrar med deras familjer + vår kompis D + två par som är kompis till mina systrar, så totalt var vi 11 vuxna runt bordet. Tyvärr regnade det under kvällen men vi grillade ändå och det var supergott. Det var ett ganska lugnt firande då alla utom min syster L och hennes sambo + D åkte strax efter 23. Vi som var kvar satt uppe till klockan 2 då vi stupade i säng och vaknade trötta dagen efter. Pepsi fungerade fint under kvällen men pep och skällde lite när jag och T försvann utom synhåll.

Lördagen var väldigt lugn, var ganska trötta efter midsommarfirandet så vi orkade inte göra något särskilt. Vi spenderade kvällen ute i sommarstugan där vi åt middag med Ts familj, Pepsi fick träffa deras katt för första gången och det gick väl okej. Katten är hundrädd och Pepsi lite för ivrig så han fick sitta kopplad och bara träna på att sitta lugnt i samma rum som katten... vi får helt enkelt skynda långsamt.

Idag firade vi min examen med en middag hemma hos mamma och pappa. Släkten var bjuden + Ts familj. Så mellan kl 13 och 17 åts det middag och fikades och jag fick lite paket. Jag fick en fin liten vas av pappas moster Monica, av släkten på mammas sida fick jag ett stort maffigt halsband och sedan fick jag pengar av Ts familj och av farmor och farfar. Jag kommer även få pengar av mamma och pappa men de hade inte hunnit ta ut några så jag får det nästa helg. Pengarna som jag fick kommer bli ett bidrag till en ny laptop. Min är så tråkig och jobbig då den krånglar att den mest står och samlar damm just nu då jag inte orkar använda den utan istället har lagt beslag på Ts dator.

Strax innan 6 hoppade vi in i bilen och åkte tillbaka mot Linköping, denna gång hade jag sällskap av T och det gjorde givetvis bilresan mycket trevligare :)
Medan jag jobbar den här veckan kommer han sitta hemma och jobba på uppgifter till hans distanskurs + lära känna Pepsi lite bättre. Han var nämligen lite besviken i helgen då Pepsi ganska tydligt tyr sig till mig, men det är ju ganska naturligt då han bara spenderat 3 dagar med T innan helgen.

Nu ska jag nanna, imorgon börjar en ny jobbvecka. Lovar att jag ska försöka ta lite kort på mina presenter då också!
Natti natt....!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: