Hakuna Matata

2009-06-12
21:34:08

Som sagt, myrsteg är också framsteg! /S
Just nu är jag på toppenbra humör! Jag har precis kommit in från Pepsis kvällspromenad då jag för första gången vågade släppa honom lös. Jag ville öva inkallning och tyckte att jag hittade en bra plats för det när jag kom fram till en fotbollsplan i utkanten av bostadsområdet. På tre av fyra sidor så är det skog eller åkermark och längs den fjärde går en bilväg så det är inga hundar eller människor som brukar promenera där.
Hur som helst så släppte jag honom lös och började lite försiktigt öva inkallning, och till min stora glädje så kom han varje gång, så jag blev lite tuffare och vågade låta honom ströva iväg lite och jag kan stolt berätta att under den halvtimma han var lös så höll han koll på mig hela tiden och ändrade riktning så fort jag gjorde det och varje gång jag ropade på honom kom han och likaså när jag sprang ifrån honom!

Så även om det är mycket som han behöver lära sig så var han riktigt duktig på inkallning. Nu inser jag att det säkert är en helt annan sak när det finns lite störningsmoment runt honom men på just det här störningsfria området var han toppenduktig :D

PS. kan också nämna att jag mådde illa under hela promenaden... så just nu ber jag till Gud för att det är på grund av alla M&Ms som jag tryckt i mig och inte på grund av magsjukebaciller från förskolan!! DS.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: