Hakuna Matata

2009-06-17
19:14:35

Onsdag /S
Hola!
Vilken underbart härlig dag vi har haft, soligt och skönt med lite svalkande bris - verkligen helt perfekt. Idag hade jag en avstämning med min rektor, det sades inte så mycket han ville mest veta om jag trivdes och om jag hade några frågor + att jag fick veta att jag får åka och prova ut ett par arbetsbyxor som förskolan står för... tack för det säger jag, för det är verkligen inte roligt att sätta sig i sandlådan med sina egna byxor. Nu ska jag bara ta mig tid att åka till stället där de ska provas ut också...

På väg hem från jobbet hämtade jag Pepsi och stämde av med dagmatten så att de tyckte att det var okej att han kommer redan kl 6 imorgon, och det gick utmärkt för deras del vilket känns skönt, för då kan jag åka direkt till Karlstad imorgon utan att svänga förbi här hemma eller gå en promenad med han först för då är han rastad och klar när jag hämtar honom. På vägen hem stannade vi till vid hundparken för tredje gången den här veckan och idag, äntligen, så var det väldigt lugnt där då det bara var en hund i parken. Så jag vågade mig in med Pepsi och lät honom springa runt med den andra hunden i ca 25 minuter innan vå åkte hem. Det är verkligen häftigt med en hundpark tycker jag, det är så socialt. Så fort man släppt hunden så börjar hundägarna prata hund och annat... som samhället ser ut idag så är det ju vanligare att man undviker att prata med folk man inte känner - bussen är ju ett tydligt sånt exempel. Idag var det en kille i min ålder som var där med sin Flatcoated hane och vi pratade på tills det var dags att åka.

Väl hemma så kom jag på att jag har tvättid så det var bara att rusa ut i tvättstugan och slänga i maskinerna - trist men nödvändigt! Lite senare ska jag packa för midsommarhelgen. Jag har ju redan packat inför Karlstad en gång men jag tror att jag vill ha med lite mer kläder än det som jag packade inför förra helgen... Nu är det dags för lite kvällsmat!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: