Hakuna Matata

2009-06-27
18:10:39

lördag /S

hej mina vänner!
Hoppas lär bra med er!
edi ärallt topen,jag har nu böjat min lediga semesterveck.. ellerde började snarare igår faktiskt. På torsdagen fick vi veta att några barn skulle vara lediga fredagen och det innebar att vi igår skulle ha 4 barn på vår avdelning på 3 vuxna. Mina snälla kollegor tyckte dock det var lite löjligt och gav mig då ledigt på fredagen Så på torsdagen var det raka vägen hem från jobbet för att packa och sen åkte vi direkt mot Karlstad :D
På torsdagen var Pepsi ochh fick en vaccinationsspruta, T avlade en liten rapport om besöket när jag kom hem och det hade tydligen gått superbra.

Min första lediga dag (igår) spenderade jag i Sunne, jag, T och Pepsi åkte med mamma och pappa upp på morgonen och vi stannade där till sent på kvällen. Dagen spenderades dels hemma hos mormor, större delen låg vi vid vår badplats vid Fryken. Jag lyckades ta årets första dopp, riktigt kyligt! Pepsi tyckte inte det var särskilt kul med bad och stannade när vattnet nådde upp till magen. På kvällen kte vi hem till min moster där det blev fotboll för hela slanten medan mamma och moster var på teater. Jag har verkligen inget intresse av fotboll men det var ju lite spännande som tur var så jag orkade sitta och glo.

Idag har vi haft en helt underbart skön dag vid svärföräldrarnas sommarstuga, även pappa följde med ut då mamma jobbade hela dagen. Det blev bad nr 2 för i år, denna gång var temperaturen mycket behagligare och jag fick meed psi på en simtur... dock inte helt frivilligt, fick dra med honom i kopplet tills han väl simmade men han behövde nog den avkylningen med tanke på den värme som varit idag! Efter doppet åkte T, pappa och svärfar ut med båten medan jag och Ts syster la oss och solade och läste. Just nu läser jag i en bok om klickerträning, det är intressant men låter svårt. Jag tänkte i alla fall att jag skulle ge det ett försök. Men det där med att dra i kopplet tror jag att vi får lösa genom att köpa en nosgrimma, det rekommenderades i boken till hundar som var äldre och dragit i kopplet i flera år vilket jag antar att pepsi gjort. Jag fick det även som tips av syrrans kompis som har en hel del hundvana. 

Nu ska vi snart iväg till syster yster för en grillkväll! Planer för morgondagen är att gå på teater under eftermiddagen med T och hans föräldrar, ska se Västanåteaterns uppsättning av Kalevala. har sett deras uppsättningar i stort sett varje år de senaste 8-9 åren och tycker de är jättebra så det ska bli kul. Det är första gången för Ts föräldrar så jag hoppas de gillar det också...!

I övrigt blir det nog en lugn vecka. Jag och T hade planer på att åka iväg och vandra och tälta i Glasskogen ett dygn med Pepsi, men om den här värmen håller i sig känns det som en fruktansvärt dum idé, lär ju inte orka gå särskilt långt! Så vi får väl ta veckan som den kommer helt enkelt :)

Hur som helst, ha det skönt allihop!! 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: