Hakuna Matata

2009-06-02
19:55:57

Lite piggare! /S

God kväll på er!
Nu är jag pigg... T kom nämligen hem och skulle ta en powernap så jag gjorde honom sällskap men självklart så förvandlades den där lilla tuppluren till en timme. Så efter en timmes sömn och en lång skön dusch så är jag faktiskt ganska pigg, får väl se om jag orkar somna ikväll. Den senaste timmen har jag suttit och förberett mig för mitt (förhoppningsvis) allra sista seminarium på min fyra år långa utbildning!
Jag är lite nervös då jag har svårt att motivera mig, sen jag började jobba förra veckan så har jag verkligen gått vidare och redan lämnat skolan bakom mig mentalt... kanske inte så klyftigt men det är i alla fall vad jag gjort. För att dämpa nervositeten lite ringde jag M som hade sin presentation idag och hon lugnade mig då hon sa att det inte var så seriöst utan man hade i stort sett bara sammanfattat sin text under ca 10-15 minuter och sen diskuterat ämnet i allmänhet innan man gick vidare med nästa persons text och ämne. Helt är dock inte nerverna borta då jag hatar muntliga redovisningar... jag har inga problem med att undervisa och prata inför barn men att stå och prata inför en grupp andra studenter och lärare som bedömer mig är mindre kul...!

Nu ska jag i alla fall blåsa mitt hår så att jag sen är redo för min TV-kväll, först ut är det Anne på Grönkulla kl 20 på tv4+, och kl 21 är det fortsättning på Krig och Fred i SVT.
Även imorgon har jag något att se fram emot på TV då det till min stora glädje är filmen The bostonians på SVT. Jag har ingen aning om ifall den är bra eller dålig men jag har läst om filmen flera gånger och det låter verkligen som en film för mig men jag har aldrig hittat den någonstans på nätet så jag har kunnat se den. Men imorgon visas den alltså i SVT ifall någon är intresserad :)

Ha en fortsatt skön kväll och håll tummarna för mig imorgon bitti!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: