Hakuna Matata

2009-06-12
08:01:26

Førsta veckan sista dagen /L
Nu ni! Hinner jag faktiskt skriva innan jag drar. Varje morgon har annars varit rætt stressande. Idag åker jag inte førræn 8.10, jag jobbar 9.45-16.30. Hårda dagar. Fick reda på att jag ska få løn på måndag men eftersom jag inte har något skattekort fixat ænnu ska 50% gå till skatt. Min chef ær dock superbussig och væntar med utbetalningen så jag slipper skatta så mycket. Jag kollade mitt schema och insåg att skattekontorets øppettider 9-15 inte fungerar alls før mig så på måndag bad jag om en længre rast. J satt på skattekontoret i øver en timme igår så jag hoppas verkligen inte det tar så lång tid før mig. Jag har 30 minuter varje dag och det vore skønt att slippa jobba øver så mycket...

Ingenting nytt om mamma, hon beklagade sig igår øver att hon delar rum med nån knæppis. Jag tyckte bara det kændes precis som vanligt. Min mamma med någon knæppis, ingenting nytt.
Åsa var på joggingtur igår nær vi allihopa var ute och cyklade. Pappa køpte med færska rækor hem som blev till kvællsmaten. Vældigt gott.

Igår frågade førresten pappa om jag solat! Jag kollade mig i spegeln, sjælv har jag inte tænkt på det men fan vad færg man får av att vara ute hela dagarna :P J græt næstan eftersom han medvetet førsøkt fått færg men ær fortfarande praktiskt taget genomskinlig. :D

Nej, nu ska jag cykla ner i regnet till bussen. Sen ærd det buss i 50 minuter sedan cykling IGEN. Hoppas det inte regnar dær också!

Puss och Kram ♥

Kommentar:
#1: Sandra

Skönt att allt verkar bra för er, men mindre kul med din mamma. Jag antar att hon inte får ha mobilen på sjukhuset så hälsa henne från mig när du pratar med henne!!

2009-06-12 @ 16:48:25
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: