Hakuna Matata

2009-06-12
17:06:57

Fredag och ändrade planer /S
Hej på er!
Att jag skulle sitta hemma i Linköping och blogga nu var ju inte tanken, tanken var ju att jag nu skulle vara påväg mot Karlstad. Men igår blev jag ännu sämre i halsen, var riktigt hes och hade rethosta så jag blev lite osäker på om det var så lämpligt att träffa släkten på lördagen för att fira examen. Imorse var jag helt säker på att det inte var lämpligt för det första som hände när jag kom till jobbet var att en unge satte sig i knät på mig och klagade på att hon hade ont i magen, och ungefär 15 sekunder senare kräktes hon rakt ut! Så nu är det väl bara att vänta och se om den eventuella magsjukan drabbar även mig... Det kändes i alla fall inte så snällt att åka till Karlstad och veta att man kanske smittar ner folk med magsjuka.
Så jag och Pepsi stannar i Linkan i helgen och får nöja oss med att åka till Karlstad på torsdag istället. Jag tror i och för sig att det här är skönast även för Pepsi då han trots allt inte bott med oss ens en vecka så han kan nog behöva bli ännu mer hemmastadd innan han sover borta...

När jag har jobbat idag har Pepsi spenderat dagen tillsammans med sina nya kompisar Leo som är en liten shih tzu, och kompisen Silvio som är en liten rumänsk gatuhund som nu ska få ett hem i Sverige. Tjejen som har hundarna verkar supertrevlig och hon sa att han varit jättemysig under dagen och hon hade till och med tagit kort på hundarna under dagen som hon visade mig... En äkta hundmänniska! När jag försökte ge henne betalt som tack för hjälpen så vägrade hon ta emot pengarna då hon hade gjort det enbart för nöjes skull och det gällde ju bara några timmar enligt henne! Några timmar trots allt hela 8,5 timma men jag klagar absolut inte! Hon kommer ju tyvärr inte vara Pepsis dagmatte då hon pluggar och inte har tid att ha honom varje dag men hon kommer i alla fall fungera som reserv och vi kommer säkert ses för att hundarna ska få leka i hundparken då jag känner att det är viktigt att Pepsi får umgås med andra hundar...
På söndag ska vi träffa den tjej som jag tänkt ska bli Pepsis riktiga dagmatte. Förhoppningsvis är hon lika trevlig och hundkunnig som dagens dagmatte...!

I övrigt så blir det nog en väldigt lugn helg... ska passa på att försöka kurera mig hals. Sen blir det kanske hårdträning med Pepsi om det inte regnar alltför mycket!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: