Hakuna Matata

2009-07-12
15:43:52

Söndag /S
Hej på er!
Då var helgen över... det har varit en lång och rolig helg, alltid lika kul med besök, det blir ett avbrott i vardagslivet!
Besöket kom alltså redan på torsdag eftermiddag och de hade med sig T som fick roa dem medan jag jobbade. På kvällen tittade vi på Quantum of Solace. Jag hade sett den tidigare men ville se om den då det var så dålig kvalité på filmen jag såg senast. På fredagen skulle jag upp och jobba så det blev en tidig kväll. Medan jag jobbade på fredagen åkte de andra ut till Tornby och gick i affärer och sedan mötte de upp mig på jobbet så att de fick se var jag jobbade och Linus fick leka lite på föskolans gård. På kvällen tänkte vi inviga min nya grill som jag fick i examenspresent av mina kära systrar men det visade sig att den inte gick att montera ihop! Som tur var hade vi en engångsgrill liggandes som vi kunde använda, så T och J skötte grillandet ute på vår uteplats medan Pepsi låg i dörröppningen och suktade. Det blev helgrillad fläskfilé med lite grillade champinjoner och paprika + klyftpotatis= hur gott som helst!

Eftersom lördagen bjöd på regn och mera regn så fick det bli en innedag, så vi började med att besöka cloettas chokladfabrik där det som vanligt inhandlades mer godis än vad som är hälsosamt :p Därefter åkte vi vidare till Mantorp för att kolla in en outletbutik med märkeskläder som vi hört lite om och det visade sig finnas en hel del fina grejer men allt var väl inte jättebilligt kanske. Jag kom i alla fall därifrån med ett par ljust beiga jeans som kostade 200kr nu. Inne på en annan affär köpte jag också blondering för slingor och syrran köpte intensivtoning till sitt hår, så det var det vi pysslade med under i stort sett heeela kvällen när vi ätit, killarna hann med att se en film under tiden. Mina slingor blev lite sisådär, det blev för breda och för tätt så det ser ut som att jag blonderat hela håret, det fick också sitta i lite för länge så det blev riktigt ljust! Men men... nu är det gjort och det ser helt okej ut även om det inte blev som jag hade tänkt!

Idag har vi varit i Valla och Gamla Linköping under förmiddagen tills dess att det var dags för besöket att dra sig hemåt mot Karlstad. Det är alltid kul med besök men efter en hel helg blir man ganska trött så nu kommer vi ta det riktigt lugnt resten av dagen.

Avslutningsvis måste jag bara visa lite fina bilder som snälla J gick ut och tog på vår goa kille....






Söta fina Pepsi...

Kommentar:
#1: Linda

Vilka fina bilder! Vad duktig han är.

2009-07-12 @ 15:57:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: