Hakuna Matata

2009-07-23
20:42:37

Should I stay or should I go....?! /S
Hej på er igen!
Här sitter en uttråkad Sandra, precis som alla andra dagar den här veckan. Jag har verkligen växt ihop med min kära sambo, förr var jag ganska mycket utav en enstöring... och är väl egentligen det fortfarande! Men jag hatar att vara själv mot min vilja, ensamhet är bara uppskattat när den är självvald... Nu sitter jag här själv för femte kvällen i rad och det är allt annat än skönt och rogivande. Jag saknar min darling till sambo, och min lille plutt till vovve enormt mycket och funderar nu seriöst på att bege mig mot Karlstad imorgon efter jobbet - det kostar en slant men just nu håller jag på att bli knäpp av att sitta själv och bara få höra om T och Pepsis dagliga utflykter, medan jag själv sitter i samma läge som jag gjort hela veckan, nersjunken i en fotölj med TVn på och en bok i handen.
Inte nog med att jag är uttråkad, jag tror också att jag är i behov av en hemresa för att äta lite normal mat. Pinsamt nog har jag levt på korv med bröd, pizza och mackor den här veckan. Att laga mat till sig själv måste ju vara bland det tråkigaste och mest deprimerande som finns.

Nej, nu ska väskan packas! Om lusten att åka hem övervinner det sunda förnuftet imorgon så ska jag kunna åka direkt efter jobbet eftesom jag förmodligen slutar ganska sent.

Pöss på er....

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: