Hakuna Matata

2009-07-28
20:36:13

Livet rullar på /L
Andra veckan på semstern är inledd. Den ser inte speciellt händelserik ut.
Pappa och mina syskon drog ut på tälttur (jag sa nej till utedass, tält och burkmat) så J och jag har huset för oss själva i några dagar. Det ska regna så jag förmodar att de inte blir borta så länge :)

Idag fick jag tummen ur och tog fönstrena på altanen. Det måste vara en man, en norsk man som gjort den. Någon idiot tyckte det var skitsmart att placera "staket" framför fönsterrutorna så de inte går att tvätta dem. Smart.
Det är det jag gjort idag. Ja, det och suttit framför korsord. Semester kallas det väl :)

Igår förresten var pappa och jag ut. Han fick mig att investera i en ny jacka. (Jeansjacka är inte sååå bra till hösten). Jag fick tag i en vind/regn-jacka som är en lättare variant av vinterjacka. Så det kommer jag kunna använda mycket hemma och på jobbet. Visserligen är jag 900 kronor fattigare men jag räknar med att ha den ett tag.

J jobbar och sliter, han har inte ledigt förrän om 2 veckor (då drar vi till Karlstad). Han har då arbetar varje dag i fyra veckor. Men så är det! flinar jag och lutar mig tillbaka, njutandes av mina två veckor semester som är kvar :D Mohaha.
Förutom att han jobbar ihjäl sig så har flera av hans kollegor varit sjukskrivna i svininfluensan! Äckligt nära... :( Men de är friska nu som tur är.

I söndags var vi på bio IGEN (jaja, men det är vår hobby). Denna gång blev det Johnny Depps nya, Public enemies. Faktiskt riktigt bra och jag rekommenderar den verkligen. Till och med J gillade den.

Jag säger hej så länge, hoppas allt är bra i Sverige!

Kram ♥

Kommentar:
#1: grgr

BUUUU

2009-07-29 @ 19:22:29
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: