Hakuna Matata

2009-07-01
21:36:56

Dagens största idiot /L
Dagen började inte bra. Mitt glädjerus över min nyfunna bussresa visade sig vara fel. Jäkla norrmän och deras krångliga bussystem. Jag har två tidtabeller. Den ena står det från 2008 på (den fick vi när jag köpte månadskort) den andra står det från juni-augusti på (den tog jag i bussen). Enligt den förstnämnda går min buss förbi här ute kl 8.20. Jag stod där 8.15. När kl var 8.30 insåg jag att bussen inte alls går där då, den kommer först 8.50 enligt den sist nämnda tabellen. Så det finns två olika tabeller men ingen av dem nämner den andra och att tiderna ändras under vissa månader! Hur ska man veta det då? Ändå frågade jag efter en tidtabell på informationen, då kunde de väl sagt något om detta! Irriterande är också att det inte finns några kartor över linjerna så man måste veta själv vad ställena heter. Dumma dumma Norge. Då föredrar jag Värmland!
Så jag kom en kvart sen idag. Inte nog med det. Bussen går inte förrän 50 minuter senare när jag slutar på onsdagar. Så jag måste vänta (barnehagen stänger så jag kan inte ens vara där). Jag hatar onsdagar nu. Jag slutar 16.30 men är inte hemma förrän 18.20!

I helgen ska min far och syskon till Tusenfryd, jag vill med med J jobbar heeeeela helgen så jag har ingen hundvakt. Ser ut som om jag och Åsa får sitta här i värmen. Nu ska jag ta min deppighet och sova.

Hoppas det är bättre i Sverige.

Kommentar:
#1: mamma

kul att du ser nåt positivt i Sverige,

jag kan sitta hundvakt , hi hi hi!!!

2009-07-02 @ 03:12:04
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: