Hakuna Matata

2009-01-29
23:25:42

natti natt /S

Det har inte varit en särskilt produktiv eftermiddag/kväll ur pluggperspektivet :op
Jag har spenderat lite tid i telefon med familj och släkt, pysslat med CV, hållt min kära sambo sällskap under matlagningen. Det var riktigt god middag idag då han gjorde älgfärsbiffar med mos och brunsås till. Hur gott som helst med lite lingonsylt, jag älskar mos... barnmat kanske i vissas ögon men jag älskar det!

Under dagen har jag också anmält mig och M till Ullaredsresan :D Så nu har jag något att se fram emot förutom plugg den närmsta tiden vilket känns bra, men samtidigt så är jag orolig för att jag ska ha massor att göra och inte hinna med resan, men det gäller väl helt enkelt att verkligen plugga nu under praktikveckorna fram tills dess så gott det går. Det känns skönt i alla fall att det händer något nu när jag inte kommer åka till Karlstad innan påsk. Förhoppningsvis så vill väl någon komma och hälsa på oss också annars kan det nog bli lite segt. Man behöver något som händer utöver det vanliga lite då och då!

Imorgon ska jag läsa lite mer, ringa min mentor, fila lite mer på min CV och köpa ett periodkort för länstrafiken! Det blir i alla fall en riktig slappis och myspyskväll då vi bestämt oss för att köpa mat på pizzerian då båda två var sugna på det, och sen blir det nog en film. Jag får se om jag lyckas övertala T till att se filmen The secret och Bees eller vad den heter. De pratade om den på Oprah idag, jag har totalt missat att de gjort en film av den boken! Jag läste boken för länge sen och jag har för mig att den var bra.
 I övrigt blir det nog en rätt trist helg då T hade en del att plugga. Jag antar att jag får passa på att göra samma sak så man har läst det mesta och slipper göra det åtminstone under praktikveckorna.

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid älsklingen... ni kan ju hålla tummarna för att jag somnar snart...!

 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: