Hakuna Matata

2009-01-22
11:09:55

Torsdag /S
Då var det torsdag och veckan närmar sig slutet eller åtminstone helgen. Idag har jag en föreläsning som börjar kl 13.15 så om en timma ska jag ge mig iväg och hoppa på bussen. Det är min tredje dag som jag ska till Campus Norrköping och än så länge har jag inget emot bussresorna. Jag tycker snarare att det är ganska så skönt då det är en direktbuss så det är bara att sitta och slappna av i 45 minuter. Det jobbiga är ju ändå att skoldagarna blir 2 timmar längre.
När jag kommer hem i eftermiddag ska jag roa mig i tvättstugan... mindre roligt, särskilt med tanke på mängden tvätt som ska tvättas och att jag får ta allt själv då T ska iväg med sin kompisar ikväll, de skulle se på handboll tillsammans.

Jag kan tala om att mitt godisutmaning går finfint. Jag har inte ätit en enda godisbit, jag har dock ätit glass men det ingick ju inte. För att kompensera den semlan jag åt i tisdags så tänkte jag skippa något godis den här veckan och satsa på annat gått genom att äta min melon som jag köpte förra helgen och som jag fortfarande inte har rört. Godisförbudet fortsätter att märkas av på vågen även om det inte går i samma takt som i början. Nu har jag 4kg kvar till det mål jag satte förra sommaren, om jag lyckas med det så har jag gått ner 10kg på det året. Min förhoppning är att jag ska klara det genom att kombinera det här med lite mer träning då jag vill komma igång med joggingen så fort det blir lite mildare väder ute och man slipper isiga och halkiga vägar.

Nu ska jag titta på Oprah som handlar om hundar idag :)

Ha en bra dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: