Hakuna Matata

2009-01-25
18:54:35

Söndag /S
Till skillnad ifrån L så har jag inte gjort ett piss idag utöver mitt lilla träningspass imorse! Jag och T gjorde ett försök att komma ifrån vår slappa dag genom en promenad innan vi handlade men vädret var riktigt trist så vi gav upp den idén. Men det är skönt med såna här ultralata dagar ibland och vi hade ju en heldag igår. Irriterande nog så glömde jag köpa de få saker som jag hade planerat att köpa vilket var fler galgar och en ny träningskalender för 2009. Det är väl inget måste men det är ett sätt för mig att hålla motivationen uppe...

Ikväll ska jag se på säsongspremiären av Mia & Klara och när det är slut ska jag och T se en film som vi spelade in i torsdag, tror den heter Undergången och handlar om hitler tror jag. Det blir lite myskväll då vi köpt en varsin påse med lite nötter.

Imorgon är jag "ledig", jobbigt nog så har ju inte min kurslitteratur kommit så jag kan inte läsa det som det är tänkt att vi ska läsa. Så planen för imorgon är att städa kök och toalett (det tråkigaste!), eventuellt köra ett pulspass, sen ska jag ringa förskolan jag ska göra min praktik på. Om lust och tid finns ska jag nog även försöka mig på att skriva en ansökan till förskolan som sökte timvikarier... tips på vad man ska skriva tas gärna emot!! För att avsluta så tänkte jag visa er mina fina nya muggar som jag köpte på Indiska. Jag köpte 8 st så nu kan jag ställa bort våra megatråkiga vita 5-kronors muggar från IKEA. De är perfekta i storlek då de är ganska små, lite mittemellan kopp och mugg. För den som är intresserad så kan jag berätta att de kostade 29kr/st och finns alltså på Indiska:)




Update: Nu har vi sett filmen Undergången och jag kan tyvärr inte påstå att jag tyckte att den var särskilt bra! Om man gjort en ren dokumentär av kvinnans berättelse så hade jag nog gillat det bättre för som vanlig spelfilm så hände det för lite + att det var för många namn att hålla reda på. Det gjorde att den mest blev seg. Det var egentligen bara sista timmen som var ganska spännande.
Nu ska vi nanna, natti natt på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: