Hakuna Matata

2009-01-18
12:43:25

Söndag /S
Idag har jag haft en rejäl slappismorgon då jag låg kvar i sängen i två timmar efter det att jag vaknat och tittade på TV. Men eftersom inte T är här och jag inte har några stora planer för dagen så hade jag ingen anledning till att gå upp direkt heller.  Det jag har tänkt göra idag är att ta en promenad och att städa lite smått här hemma.
Det blev förresten inget partaj igår då jag helt enkelt inte kände för det, istället satt jag här hemma i soffan och tittade på TV och surfade runt lite på internet. Jag kunde ju inte hålla mig ifrån att testa nya mascaran redan igår men jag tänker inte ge er någon recension förrän jag verkligen har testat det på riktigt, jag vill ju veta att den inte smular sig under dagens gång.

För att berätta hur det känns idag gällande att min kära vovve är död, så känns det faktiskt ganska okej. Jag tänker inte så mycket på det. Jag vet inte vad det beror på, kanske är det att jag fortfarande inte förstått att han faktiskt är borta. Eller så beror det på det att jag faktiskt var ganska förberedd på det och har försonats med tanken på att hans tid helt enkelt var kommen... vad det beror på kommer jag nog inte kunna avgöra förrän jag kommer till Karlstad.
Igår när jag var på stan så kom det två Golden Retrivers och gick förbio och det var lite jobbigt då de var ganska lik Dick utseendemässigt.
När jag pratade med syrran i förrgår så berättade hon att pappa hade ändrat uppfattning. Från att ha sagt att han aldrig mer skulle skaffa hund till att säga att han skulle försök hålla sig ifrån att skaffa hund. Så det verkar som att det kommer att bli ännu en hund i huset någon gång. Det känns konstigt att tänka att en annan hund ska vara i huset men jag tror att mamma och pappa skulle trivas med en hund till, särskilt pappa.

Utmaningen vecka 1
Idag är det ju söndag och därmed avslutas utmaningens första vecka. För att ge en kort utvärdering av den så kan jag meddela att jag överskridit utmaningen med 100g. Vår överenskommelse var att vi fick äta 100g godis/v och vi fick bara äta kakor och sånt när vi blev bjudna. Dagen då jag klarade min opponering och fick veta att familjens hund avlivats så åt jag faktiskt 200g choklad men jag räknar inte riktigt det som att jag misslyckats med utmaningen, den dagen fanns inte utmaningen i mina tankar, den var helt irrelevant i jämförelse till de nyheter jag fått.
Utöver den chokladen så bjöd M på fika med en chokladboll. Det är det godis jag ätit denna vecka! Det är inte mängden jag är mest stolt över utan det är det faktum att jag itne känt godissug en enda gång den här veckan, inte ens när jag åt den där chokladen, det var mer en vanesak som gjorde att jag köpte den.

Ha en skön söndag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: