Hakuna Matata

2009-01-14
17:58:13

Så typiskt...! /S
Är det någon gång saker och ting slutar att fungera här hemma så är det när Tobias är borta! Första saken som inte fungerade var vår lampa i köksfönstret, jag fattar inte vad som är fel då det inte hjälpte att byta glödlampa. Jag hoppas att det är ett fel som T kan åtgärda då jag verkligen gillar den lampan, den matchar kökslampan så bra.

Nästa grej som inte fungerade var väl lite mer irriterande och det var att det inte gick att installera min skrivare till min dator. Jag har inte installerat den sedan det att T installerade om min dator men det brukar aldrig vara några problem med den installationen.... förutom idag då det inte alls gick. Så jag är överlycklig över att jag slapp tänka så mycket på det problemet tack vare att jag skrev ut vårt och det examensarbete som vi ska opponera på när jag var kvar i karlstad hos mamma och pappa. Istället för att krångla med skrivaren tills jag skulle bli så irriterad att det skulle gå över i en sån där ilska så ringde jag M och frågade snällt om hon kunde skriva ut de tre sidor jag behöver inför morgondagen vilket hon självklart ställde upp på så det är ju löst nu i alla fall...

Men det är ändå väldigt irriterande att allt slutar funka när inte T är här och kan fixa dem :op

Utöver krånglandet med lampa och skrivare så har jag städat ut julen nu, alla tomtar, snöflingor och änglar är borta, och den röda köksduken har nu bytts ut till en vit istället. Men jag måste säga att det känns lite tomt utan allt det så jag får kanske leta reda på några andra söta prydnadssaker som jag kan ställa fram istället...Jag har också hunnit med att gå en promenad idag, det blev inte riktigt en långpromenad men jag gick i alla fall en lite längre runda än igår.

Nu är det dags för lite middag och sen ska jag kolla vad som finns att se på TV, ha en skön kväll och håll tummarna för mig imorgon!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: