Hakuna Matata

2009-01-25
11:39:11

Oh my god...! /S
Godmorgon söndag!
Idag vaknade jag faktiskt strax innan 10 men det beror väl på att vi la oss tidigt igår, T var helt slut redan vid halv 11 igår kväll men jag tvingade honom att vara vaken med mig ytterligare en timma, men han var ju inte så mycket till sällskap direkt. När jag vaknade imorse sov fortfarande T så jag smög ut i vardagsrummet med mina träningskläder och provade för första gången min träningsdvd som jag fick hem med Iform, det var ju ingen vacker syn där jag stod och studsade i vardagsrummet så jag är glad att T sov igenom det.
Jag testade det program som den rekommenderade för min kroppsform (som jag tror kanske är päronformad?) vilket innebar 15 min rejäl pulsträning och lika länge med styrketräning.... Jag är helt slut! Jag har inte tränat så hårt under ett pass sen jag gick i gymnasiet, och ändå använde jag inga hantlar som programmet visade då jag inte äger några. Jag provade att använda mina fotledsvikter men de var för tunga så jag hade aldrig orkat med hela programmet om jag haft de genom alla övningar.
Hur som helst så känns det skönt att vara rejält trött i musklerna då jag inte har disciplin att pressa mig själv så när jag tränar på egen hand. Så tills dess att jag kommer igång med joggingen så ska jag köra det här 3 dagar i veckan som programmet säger, när joggingen kommer igång så får jag ju pulsträning ändå. Däremot kommer jag nog fortsätta med styrketräningen på 15 min.


Jag är helt slut...!


Hur som helst... nu ska jag in i duschen och sen ska jag äntligen äta lite frukost, magen börjar kurra lite smått nu!
Jag ska visa mina nya fina muggar sen också...både jag och T är jättenöjda :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: