Hakuna Matata

2009-01-26
11:31:34

Måndag /S
Hej mina vänner!
Idag är jag öm lite överallt efter gårdagens puls- och styrkepass som jag körde i mitt lilla vardagsrum, men det är faktiskt rätt skönt, det känns verkligen att jag kört igenom hela kroppen, och jag är bara lite öm så det gör ju inte så ont. Så fort T åker iväg för att träna vid 12-13 så ska jag byta om och köra ett pulspass även idag. Musklerna ska ju vila en dag mellan styrkepassen men pulsträning borde ju inte vara någon fara. När jag ändå är svettig och äcklig ska jag ta tag i städningen innan jag hoppar in i duschen.
Lite senare i eftermiddag ska jag åka till campus här i Linköping och hoppas på att jag hittar den bok som jag ska ha läst till imorgon, om jag inte gör det måste jag åka till norrköping 2 timmar innan vi ska ses för att läsa boken på biblioteket där, och med tanke på att vi slutar sent imorgon så har jag ingen större lust med det. När jag ändå är på campus idag ska jag springa in på Akademibokhandeln och köpa min träningskalender :)
Slutligen så är det ju min tur att fixa middag idag tyvärr, men jag tänkte göra lax vilket inte tar särskilt lång tid att göra så det är väl ganska okej ändå...om inte annat så är det fruktansvärt gott!

Med andra ord så har jag lite att pyssla med idag till skillnad från igår som var en fruktansvärt händelselös dag..

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: