Hakuna Matata

2009-01-12
17:01:24

Jobbig måndag /S
Hej mina vänner!
Då var måndagen här och man har återgått till vardagen efter en lång skön ledighet...
Det blev sent igår då jag inte kunde somna och med en TV som lockade mig mer än en tom säng.
Den sena kvällen i kombination med att jag fick gå upp lite tidigare än vad jag är van vid nu för tiden gjorde att jag var riktigt trött när klockan ringde imorse och låg kvar i sängen några minuter extra. Jag hann i alla fall färdigt tills dess att M kom.
Hon kom hit vid 10.20 och från det så satt vi konstant hela dagen och förberedde oss inför torsdagens seminarium fram tills dess att klockan hann bli kvart över 3 och då var jag helt slut och enormt hungrig.

Som vanligt när jag är ensam så brukar det bli lite si sådär med matlagningen och idag var inget undantag så det fick bli 2 korvar med bröd till middag och lite cashewnötter till efterrätt. Jag handlade dock lite mera idag och köpte hem sånt så att jag kan fixa riktig middag till imorgon.
Imorgon kommer M hit igen och vi ska gå igenom det arbete som vi ska opponera på ännu en gång och kolla vad vi vill säga och vad vi bara vill ge dem på papper. Sen får vi väl även börja gå igenom och granska vårat eget arbete så vi är förberedda på de frågor man kan få...

Jag borde plocka bort alla julsaker men jag är supertrött så nu ska jag lägga mig och vila en stund så får vi se om man orkar med sånt pyssel lite senare ikväll.

Ha det fint, puss på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: