Hakuna Matata

2009-01-15
18:16:42

...

Det är alltid jobbigt när någon man älskar går bort. Det känns extra hårt att veta att ens bästa vän är flera mil bort alldeles ensam och bearbetar sorgen. Men vi finns här, ett samtal bort.

Hejdå Dick. Jag kommer ALLTID minnas ditt våldtäktsförsök på mig, inte bara ett utan två till och med. Han älskade mig liiite väl mycket. =) Jag kommer sakna ditt sälansikte, alltid lika glad.



Nu till min träning. Idag var det ISkallt. Mina ben ligger packade under täcket tillsammans med en uppvärmd vetekudde, fortfarande bortdomnade av kylan. Jag orkade inte ens springa idag - jag försökte men det värkte så i benen.
Men jag lyckades göra dagens absolut roligaste - vår jogging/promenadväg har en bit utan några lampor så det är kolsvart just där. Jag sprang ju före M och A och när jag kom dit slängde jag mig in i skogen och gömde mig. Precis när de kom så hoppade jag fram och skrek. Jag tror faktiskt A gjorde i brallan. Det roliga är att A dessutom slog till mamma med sin stav. Haha. Resten av tiden gick jag och skrattade. Mycket belåten.

/L

Kommentar:
#1: Sandra

Hahaha... tack för dagens skratt! Måste varit en härlig syn att se A och mor din...

2009-01-15 @ 19:39:33
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: