Hakuna Matata

2009-01-17
16:49:11

En dag på stan /S
Idag har jag sysselsatt mig med en runda på stan. Jag hade tänkt kolla in lite träningskläder men jag fann inget av intresse,  det var ganska dåligt med joggingkläder i butikerna men det är väl kanske för att det inte är den säsongen riktigt.  Jag hittade ett par joggingtights på H&M men sömmen i dem skavde jättemycket vilket var lite synd då det var rätt pris.
Även om jag inte hittade några joggingkläder så hittade jag lite annat, det blev två klänningar/tunikor som fick följa med mig från Gina Tricot vilket kostade mig 98kr totalt så det tyckte jag att jag var värd. Det är två vardaglifa klänningar så jag tror verkligLumene Blueberry Mascaraen att jag kommer använda dem en hel del. Utöver det så köpte jag en ny mascara då min nuvarande börjar bli rätt kass + att jag ville testa den här mascaran så att jag kan ta en beställning av mamma när hon ska till Teneriffa och ska handla taxfree. Mascaran heter Lumene blueberry Volume mascara och den kostade 129 kr på Kicks. Om jag beställer från mamma får jag två för samma pris. Så det stora testet blir imorgon och tycker jag att den är bra ska jag ringa mamma

Ikväll har M sin 25års fest. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska gå eller ej. Just nu känner jag mig ganska trött och inte särskilt sugen på party. Sen skulle M jobba imorgon bitti så jag vet inte hur mycket party det blir heller. Just nu lutar det mer åt att jag kommer stanna hemma.

Imorgon tänkte jag aktivera mig med en promenad och åt städning här hemma så att det är gjort innan kursen börjar på måndag + att det är fräscht tills dess att T kommer imorgon kväll.
Nu ska jag äta lite, ha en trevlig kväll!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: