Hakuna Matata

2009-01-18
17:02:09

Det blir inte alltid som man har tänkt sig.... /S
Ja jag hade ju inga stora planer för dagen men jag kan också tala om att jag inte genomfört någon av de få planer jag hade. Jag hade bland annat tänkt gå en promenad men det blåste en hel del så all motivation för den promenaden försvann. Istället blev det en kort runda till affären för att fylla på i skåpen nu när älsklingen kommer hem, vi äter nämligen i stort sett aldrig samma sak till frukost. Medan jag håller mig till mina ostmackor med O´boy eller min skål med jordgubbsfil med flingor så vill han ha blåbärsfil med flingor, ost är inte direkt hans favvoritpålägg även om han äter det. Och då han inte tål laktos till 100% så dricker han inte mjölk utan istället juice. Men nu finns allt det hemma när han kommer, jag vet ju själv vad trött man är efter en eftermiddag på tåget...

Städningen byttes mot en eftermiddag framför TVn istället. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag börjar med maten som jag tänkte försöka ha färdig ungefär tills dess att T kommer vid halv 7. Ikväll blir det nog mys framför TVn, jag tänkte titta på National Treasure som jag tycker är en rätt hyfsad film.
Imorgon är den stora dagen då jag börjar min kurs i Norrköping. Jag börjar kl 13 men jag tror jag kommer ta bussen kl 11 så att jag är där en timma innan. kan vara skönt med gott om tid så man hittar till campusområdet till att börja med och sen till rätt lokal. Men vi får se, mitt andra alternativ är att jag funderar på att ringa M som jag gjorde min praktik med och som också ska läsa den här kursen. Jag tänkte be henne möta mig där campusbussen stannar så hon kan lotsa mig till campusområdet. men vi får som sagt se, jag bestämmer mig för vilket det blir senare ikväll.

Hej på er, vi hörs imorgon!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: