Hakuna Matata

2009-01-11
20:21:45

Back in town! /S
Då var man tillbaka i Linköping och jag anser att min ledighet därmed är över... Det känns både trist och skönt att vara tillbaka, det är riktigt tråkigt att man ska vara själv här en vecka innan T kommer men det är skönt att vara tillbaka i sitt eget hem med sina egna saker.
Det blev en rätt behaglig tågresa. Trots att Tobias inte var med så fick jag resesällskap från Karlstad till Katrineholm då en gammal klasskompis från högstadiet skulle med samma tåg. Jag och han har egentligen inte haft något gemensamt så jag trodde det skulle bli en sån där obekväm tystnad i 2 timmar men lyckades faktiskt hitta något att prata om under hela resan :)
Väl hemma så var jag ganska trött så jag har bara packat upp den mat jag handlade, vattnat blommorna och sen har jag ätit mat och tagit det lugnt i soffan med TVn och datorn.... precis som vanligt alltså :op

Innan jag åkte idag så kom mina systrar förbi så vi hann umgås lite. Innan jag lämnade dem så kom min ena syster med en utmaning som jag kan bjuda in er andra på också. Utmaningen är egentligen densamma som jag hade för mig själv då det är ett godisförbud.

Utmaningen:
 
Reglerna för utmaningen är att man bara får äta 100g godis/vecka. Kakor får man bara äta när man blir bjuden på och då gäller maxantalet 2 st. Vi kom överens om att glass stod utanför utmaningen.
Vi kommer dra igång den här utmaningen imorgon och den kommer pågå fram till den 1 mars, sen får vi väl se om den förlängs... någon som hänger på?

Den här gången tror jag inte att det blir lika jobbigt då jag klarade det över förväntan när jag gjorde det sist... istället för godis får man helt enkelt gotta sig med frukt och nötter... finns ju melon och ananas till exempel som är underbart gott... så sent som i helgen så åt jag en fruktsallad som var otroligt god!
Jag måste säga att jag också börjar bli sugen på att komma igång med joggingen, det får dock vänta ytterligare ett tag då det verkar ha varit mer snö här då det var tjockt med is på vissa stället på cykelbanorna och det har jag ingen större lust att springa på...

Nu ska jag återgå till TVn, imorgon börjar allvaret då M kommer hit kl 10 då vi ska förbereda oss inför opponeringen. Ha det bra!



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: