Hakuna Matata

2009-02-14
10:20:14

Alla hjärtans dag! (och vår fredag) /S


Då var det alla Hjärtans dag och det är dags att göra lite extra för den man älskar mest. Vad jag ska göra för T är fortfarande oklart, jag hade tänkt baka någon god efterrätt men T tyckte vi kunde gå ut och äta idag istället vilket låter jättemysigt (kanske inte riktigt lika mysigt för min ekonomi men...). Vädret är helt underbart idag då himlen är klarblå med en stor sol, med den molnfria himlen kommer ju tyvärr också kyla då det är nästan 8 grader kallt idag :/
Vi får väl se vad som händer under dagen men min tanke nu är att vi tar en långpromenad ner till stan om vi bestämmer oss för att gå ut och äta då vi ändå förmodligen kommer köpa lunchmeny för att det inte ska bli alltför dyrt. Men ingenting är bestämt och T har inte ens gått upp ur sängen så beslutsfattandet får vänta en stund tills vi vaknat till.

Igår hade vi myskväll med god mat, T stekte kycklingfile och gjorde klyftpotatis och morötter som han körde in i ugnen, till sås blev det den simpla med oerhört goda sweet chilisåsen, och wokgrönsaker till allt detta. Senare under kvällen åt vi vaniljglass med fruktsallad som var underbart gott , och tittade vi på filmen Changeling som jag och T velat se en längre tid.

The Changeling

Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.
Filmen var ungefär vad jag förväntat mig, det händer inte jättemycket saker till en början men den berör hela filmen igenom, man mår verkligen dåligt, och man mår ännu sämre när man vet att det här faktiskt inte bara är en hemsk film utan en berättelse om en sann händelse.  Jag tyckte den var bra och med alla filmer byggda på en sann historia så tycker jag att den är absolut sevärd. T tyckte också den var bra men han tyckte det var en jobbig film att se på grund av att man mår rätt dåligt.

Nu är det frukostdags!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: