Hakuna Matata

2009-02-21
10:29:34

Sportlov /L
Jag lever!
De senaste dagarna har bara rullat på. Jag lägger mig väääldigt tidigt på kvällen och vaknar pigg 6 på morgonen, det är så skönt och när man är förkyld får man försöka sova så mycket som möjligt. Jag har inte orkat blogga någonting heller.

Jag hade ju ansvar i onsdag och jag tyckte det gick skitbra. Alla lärare var på planeringsmöte så det var bara vikarier och jag på avdelningen. Hon som var vikarie för min handledare skulle haft klassen men valde att istället planera för sitt lång-vikariat som är fritidsledartjänst. Något som lärarna i torsdags uppenbarligen vart irriterade över. De tyckte inte/ hade inte planerat att jag skulle haft ansvaret och varit själv i klassrummet speciellt inte när jag fortfarande var sjuk. Det blev lite pinsamt där en stund på torsdagen men jag gjorde bara som jag blev tillsagd. Puh. Jag har inget eget ansvar vecka 10 (efter lovet) och inget tors-fre denna vecka heller, men de sista två veckorna får jag ha min handledares lektioner. Hon frågade om jag ville ha musik-passet. Jag avböjde.
Det som är jobbigt i strukturen är att de har så mycket personal, i min årskurs 1 har de just nu fyra olika lärare/fritidspedagoger som har olika lektioner. Därför kan jag inte ha klassen hela tiden. Barnen arbetar väldigt självständigt och vet varje vecka vad de ska göra så det är egentligen bara att gå runt och hjälpa till vart man behövs. Det enda jag kan/ska göra är att introducera  bokstäver i svenskan och hälsningsfraser i engelskan. Men jag ska även göra lite i matten också tänkte jag. Temaarbetet är det två andra lärare som har så där kan jag bara vara resurs.
Nog om praktiken nu!

Denna vecka som kommer åker jag till Norge. Det blir ett nytt försök på arbetsintervju i en barnehage. Jag ska även skriva ett arbete. Som jag inte förstår ett skit av.

Idag ska vi åka på loppis var det tänkt. Vi höres lite senare.

Kram ♥

Fjäril vingad syns på rosenranka

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: