Hakuna Matata

2009-02-20
14:30:49

Shoppingsugen /S
Nu lyser solen och himlen är blå! Med bara en vecka kvar till mars som jag alltid får för mig innebär att våren ska komma på riktigt, så kommer ett enormt shoppingsug över mig att få köpa lite roliga vårkläder. För hur mycket vårkläder man än köper året innan så verkar de kläderna helt plötsligt jättetrista och inte alls roliga att ha på våren!

Jag är bland annat sugen på ett par riktigt ljusa jeans i den här stilen med ett par snygga tygskor till, vita är ju finast men jag tror inte att kombination jag och vita tygskor är så lyckad :op

Jag är är också lite intresserad av de här färgade jeansen ifrån H&M, antingen de gula eller kanske de ljusröda. Men gult med de vita tygskorna är ju riktigt fräscht och vårigt!

 
Något annat som jag är sugen på är pikétröjor. Jag har faktiskt aldrig haft någon men nu tycker jag det är ett skitsnyggt basplagg....i alla fall på henne! Frågan är väl hur man själv skulle se ut i en sån och med den färgen...!

 

Även kjolar och klänningar lockar men det får nog vänta tills vi närmar oss sommaren mer....

Något som jag SKA inhandla den här sommaren är även en ny bikini! Jag har haft min nuvarande bikini i fyra år och den börjar bli riktigt ful då den har bleknat en hel del i färgerna... sen är jag allmänt trött på den!  



Som sagt, jag hoppas att jag kommer hitta en massa fina och våriga kläder i Ullared. Vår för mig innebär kanske som ni redan förstått ljusa och glada färger :)

Nu ska jag slänga iväg ett sms till T och be honom ringa mig när han börjar bli klar för att åka hem från gymmet så att jag kan gå och möta honom, idag är det som sagt riktigt fint väder här i Linköping :D


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: