Hakuna Matata

2009-02-08
21:05:37

Our evening /S

Träningen är avklarad och middagen är lagad och uppäten. Jag hade en sån perfekt timing att jag var färdig med disken två minuter innan Mia & Klara började. Jag fick T att göra mig sällskap idag under avsnittet men tyvärr tycker han inte att det är så roligt, det kanske är lite för tjejig humor som han säger?
Jag har även hunnit prata en snabbis pappa som ringde för att berätta att mamma har landat i Sverige, så jag ska ringa henne imorgon för att få höra lite om hennes Teneriffaresa...Han frågade också hur det var i skolan, om vi kanske hade tid för besök någon helg framöver, vilket vi självklart har! Alltid trevligt med besök så det händer något....

Under träningspasset idag så provade jag mina nya tights. Jag var lite skeptisk till dem, dels för att det kändes dumt av mig att köpa ett par träningsbyxor för 350kr när jag inte har jättemycket pengar på kontot och när jag snart ska till Ullared för shopping, och dels en liten oroskänsla för att mina ben i tights skulle se ut som kycklinben med enorma lår. T tyckte dock att jag fick spinkiga ben i dem, och jag själv tyckte åtminstone att benen såg okej ut så den oroskänslan försvann. När jag väl tränade i dem så var de otroligt sköna, det kändes inte som att man hade några byxor på sig så nu är jag supernöjd med mitt inköp. Tror de kommer kännas toppen att springa i. Jag hoppas de står emot lite vind bara så de inte är jättekalla för då kan jag ju inte ha dem förrän till sommaren nästan... men det återstår att se när det blir lite varmare ute och det är dags för joggingpremiären.

Nu ska jag ge mig själv ytterligare en timma men sen är det dags att krypa ner i sängen då det är dags för min andra vecka på praktiken imorgon. Eftersom det är en tidig kväll som gäller så har jag inte heller brytt mig om att titta på någon av kvällens filmer som visas på TV, utan istället valt att se första avsnittet på förnuft & känsla :)

Hur som helst, jag hoppas att ni har haft en bra helg och jag önskar alla lycka till med morgondagen som innehåller praktik, /jobb/skola!


Kommentar:
#1: malin

haha cool blogg!

2009-02-08 @ 21:57:22
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: