Hakuna Matata

2009-02-19
18:13:49

Önskelista /S
 Nu är vi snart inne i mars, och när vi är inne i mars så kommer ju snart april, och med april kommer min födelsedag!
Det är förvisso ett tag kvar men eftersom folk är så stressade nu för tiden så det kan ju inte vara fel att vara ute med önskelistan i god tid. Det kan ju dock ske vissa ändringar efter min Ullaredsresa kanske...


 

En önskning består av en väska. Jag har min väska som jag köpte i somras som jag tycker är jättebra, men den är svart. Jag skulle vilja ha en brun (åt det ljusare hållet)då det känns mer vårigt. Jag vill ha en väska i den här stilen med långt axelband så man kan slänga den över huvudet om ni förstår vad jag menar med det. Det får gärna vara skinnimitation men det får inte se plastigt ut. Just den här kommer ifrån Lindex och kostar 149kr.

En annan önskning är träningslinnen i ----->
funktionsmaterial, och ja jag menar i plural då jag skulle vilja ha två stycken. Linnet till höger kommer från Stadium och kostar 149 kr (föredrar dock linnet i rött). Jag vill inte ha ett jättetunt linne som blir för genomskinligt... 


SOC W TR FUNCTEE SS091 WHITE
<---  Även en sån här T-shirt från Stadium (99kr) kan tänkas som ersättning för ett linne. Men om jag bara får välja ett av så föredras ett linne!

Egentligen har jag inte så mycket mer som jag kan komma på som jag önskar mig. Det innebär självklart inte att jag inte uppskattar andra presenter, men det här är sådant som jag annars kommer köpa själv.

För att nämna något mer så har jag nu bara en tavla här hemma med en ful billig ram. Så jag kan tänka mig en ny ram till den tavlan som matchar resten av våra ramar.  Eftersom vi har ramen RIBBA i björk på alla våra andra tavlor i vardagsrummet så vill jag självklart ha det på även denna tavlan (som jag tror har måtten 50*70cm).

I övrigt önskar jag mig en massa överraskningar till paket då jag som sagt inte kan komma på mer för tillfället!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: