Hakuna Matata

2009-02-07
11:19:45

Lördag /S
Godmorgon!
Idag gjorde jag precis som planerat och sov ut, jag gick dock inte upp jättesent men det behövdes inte då både jag och T däckade innan midnatt igår! Det blev myspys med mat men någon film orkade ingen av oss med så vi tittade på Skavlan, en svensk talkshow med en norsk programledare. Jag har sett det en gång förut och jag tyckte båda avsnitten var bra så det är nog något jag kan tänka mig att se fler gånger... Därefter ville T se På spåret, jag tycker det är trist men då det inte fanns något annat att se så offrade jag mig :op Jag lämnade honom dock efter en stund när Samantha började på 4:an.

Idag har jag invigt min andra nya klänning och efter lite rotande i garderoben så hittade jag ett par mörkgråa strumpbyxor som jag tänkt köpa, men nu kan jag alltså bocka av det på min lista! Jag är riktigt nöjd med båda klänningarna, inte för att någon av dem är superfin utan för att det verkligen är vardagliga klänningar som man kan ha när som helst, och som är sladdriga och sköna :)

Om cirka en timma tänkte jag hoppa på bussen till Tornby för att kolla in rean på Intersport. Jag ska ju inte köpa några kläder eftersom jag som sagt ska till Ullared snart. Men det gör inte så mycket, jag tycker det är rätt kul att gå runt och titta i affärer ändå , sen kan man ju alltid kolla in hur modet ser ut så man vet vad man ska kolla efter i Ullared, eller passa på att kolla ut vad man ska önska sig i födelsedagspresent...

Ikväll ska T ut så jag får hitta på något att äta själv, det lutar åt att det blir lite grillad kyckling med sallad och potatissallad. Sen ska jag nog titta på BBCs miniserie Sense & Sensibility. Jag har sett den förut men det gör inget, älskar ju filmatiseringar av Jane Austen :)

Ha en skön lördag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: