Hakuna Matata

2009-02-19
15:30:23

I´m hoooooome! /S
Idag fick jag gå hem tidigt, redan kl 14 istället för 16! Så underbart skönt... är rätt trött idag och det blev inte bättre av att en unge grinat större delen av dagen ... hon är en sån som grinar för minsta lilla grej men idag var det verkligen något heeeeela tiden!

Men nu är jag i alla fall hemma och helgen har därmed börjat för min del då jag ska vara hemma imorgon och plugga. Jag hade även tänkt att skicka iväg två jobbansökningar där jag tänkt ange min mentor som referens men irriterande nog så glömde jag självklart att fråga henne om det är okej. Så jag antar att de där ansökningarna får vänta tills på måndag när jag kan fråga henne. Jag är ju förvisso inte färdig med min praktik men jag har ju varit hos dem i tre veckor nu så hon borde ju ha en ganska klar bild av mig vid det här laget...

Just nu sitter jag och försöker bestämma mig för vad jag vill ha till mellanmål, det jag väljer mellan är knäckemacka, äpple. fil med flingor...Det lutar dock åt att det blir en knäckemacka.... mina tunnbröd är ju nya favoriten, både för mig och T!
Lite senare i eftermiddag ska jag ringa familjen C och höra om de vill ha någon barnvakt. Jag har egentligen ingen som helst lust men pengarna skulle sitta väldigt fint nu när det är dags för nytt periodkort för kollektivtrafiken nästa vecka (640kr) och nästa helg ska jag ju till Ullared också så då vill man ju ha så mycket pengar som möjligt så man verkligen kan shoppa!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: