Hakuna Matata

2009-02-27
17:28:22

Finally done... /S
Nu är mina ögon och hjärna "slutkörda"! Jag har suttit och läst i den där jäkla boken i nästan fem timmar i sträck men har fortfarande inte läst ut den! Men nu lägger jag ner för dagen, jag är riktigt trött i ögonen och min hjärna kan inte ta in mer information. Jag får se om jag eventuellt tar med boken på bussen imorgon. Jag tror inte att jag orkar läsa särskilt mycket men om jag åtminstone tar mig igenom ett kapitel så återstår bara sammanfattningen och den kan det ju faktiskt vara bra att läsa precis innan man ska skriva sammanfattningen av boken.

Eftersom jag har läst hela dagen så har jag fortfarande inte tränat. Om jag ska träna idag så är det i stort sett nu som gäller då jag ska laga mat sen och att träna med magen full av mat är ju kanske inte så lyckat. Jag får fundera på om jag ska skippa träningen även idag, det känns inte så kul men jag ör verkligen helt slut i skallen. Hm.... nu när jag skrev det där så inser jag att den lata delen av mig tog över! Det ska visst tränas idag men det får bara bli styrketräning då det inte kräver någon tankeverksamhet. 
Men allra först ska jag handla lite till bussresan imorgon. Jag tvivlar på att jag orkar äta särskilt mycket frukost innan kl 5 på morgonen + att jag vill vara mätt när man är framme och det är dags för shopping. Så jag ska handla lite god baguette eller liknande och en drickbar yoghurt. Sen får vi se om det kanske slinker med något gott till ikväll :op

Hoppas ni har haft en skön dag och får en härlig fredagkväll! 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: