Hakuna Matata

2009-02-05
10:44:30

Att ta cellprov /L
Idag blev jag officiellt vuxen. Det var dags för min allra första cellprovstagning. För er som inte är lika vuxna som jag eller har penis så kan jag tala om att det sker hos gynekologen.

Jag har lite skräck för att som har med l-ä-k-a-r-e att göra, så jag tvingade med mamma. BIG mistake då väntrummet var fullt med tjejer som skulle in och göra detta elände - jag som hade med min mamma kände mig väldigt fel. Det kändes precis som den gången när man inser att man är den enda som har med morsan till skolstarten fast man har passerat det stadie då det är okej. När alla kollar på en som att man är lite efterbliven, DU passar inte in här bland oss vuxna cellprovstagare. Så känns det.

Jag kom efter 30 minuters väntan "äntligen" in i DET rummet. Bakom skynket slängde jag av mig kläderna. Jag har nog aldrig varit så snabb i hela mitt liv. Det skulle J ha sett.
Smart som jag är tog jag en lääängre tröja så jag slapp blotta mig mer än nödvändigt när jag skulle försöka lista ut hur jag skulle placera mig eller snarare hur jag skulle komma upp på stolen. Tanten håll på och plockade intensivt med allt runt omkring, det kändes nästan som att hon medvetet gjorde det för att inte riskera att stirra på mig medan jag vandra runt i rummet näck. Jag kom i alla fall upp i stolen, fläkte upp hela min härlighet. Då förklarade hon vad hon skulle göra, hon förklarade det som att hon skulle dra lätt med någonting som jag inte uppfattade, jo, fan du. Det drog fan till hårt. Kändes som en riktig mensvärk som kom. Jäkla obehagligt.
Efteråt titta hon upp och sa med ett leende - allt ser normalt ut!
Vadå normalt? Det är den klassiska gyn-frasen som alla säger. Jag har inte påstått att min härlighet är onormal, och jag behöver ingen bekräftelse tack. Jag tycker inte vi pratar om min nedre del mer än nödvändigt ville jag helst säga, men jag hoppade ner och precis som avklädningen så slängde jag på mig allt. Jag brydde mig inte om att rätt till trosan som åkte alldeles för långt upp, jag ville bara därifrån.
Sen gick jag hem, beklagade mig (precis som nu) vad det värker i livmodern. Min stackars livmoder.

Hej ♥


Kommentar:
#1: Sandra

Vad hände med den fina designen?!

2009-02-05 @ 17:47:06
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: