Hakuna Matata

2009-12-30
11:00:41

Onsdag /S
Hej mina vänner!
Det är julledigt från mig och då blir det också lite tomt i bloggen från min sida. Julfirandet har varit bra, vi började redan den 23:e då vi hade lite minijul med Ts familj och bytte julklappar och bara hade det mysigt. På julaftons förmiddag åkte vi till Kil för att fira med stora tjocka släkten på Ts sida och det var lika mysigt och roligt som förra året med långbord, snapsvisor och "julklappsspel" där jag lyckades vinna till mig en chokladask. Efter några timmar där åkte vi vidare till Sunne och nästa släkt och firande som var precis lika mysigt och med ännu fler julklappsbyten. Denna julen fick jag bland annat fina örhängen av min käraste, :e och 4:e boken i Twilightserien som jag nu snart läst ut, vantar, ansiktsskrubb och lite annat smått och gott :)
Jag var jättenöjd med mina julklappar och härligt nog blev T glad över sin fina tröja och klocka som jag köpt till honom. Var nog de bästa julklappar jag köpt till honom hittills enligt mig själv åtminstone.

Här i vårt avlånga land ligger snön tjock på marken och det är isande kallt i luften, har legat på ca -17-20 grader nu de senaste dagarna så idag tror jag att jag ska åka och leta upp något billigt täcke till Pepsi då det känns lite väl kyligt även för hans del.

Imorgon väntar en trevlig tripp då jag och T åker till Norge för att fira nyår med Linda och Jason som vi gjort de senaste åren. Det ska bli riktigt roligt, även med nyårsfirande men mest av allt längtar jag efter att få spendera lite tid med käraste vännen som jag inte träffat på flera månader. Lille Pepsi får stanna kvar i Karlstad hos mamma och pappa, vi får väl se hur det gårdå han är lite bunde till oss. Imorse när pappa skulle ta med honom på en morgonpromenad hade han tydligen fått släpa honom innan han efter 1 km gav upp och vända hemåt och då hade Pepsi istället hängt i kopplet och dragit som en tok. Me jag tror väl att det ska gå bra trots allt... Det 'r ju vårt första nyår med honom så vi har varit lite oroliga över hans reaktion på raketer men de smällar han har hört hittills under promenaderna har han inte reagerat på det allra minsta, jag skvätte mer än honom!

Hur som helst, Gott nytt år!!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: