Hakuna Matata

2009-12-07
18:56:57

Måndag /S
Hej på er!
Nu var det några dagar sedan senast. Helgen som gått var skön, jag hann med att handla lite julklappar till syster, systerdotter och sambo, så nu är de helt avklarade och jag känner mig dessutom väldigt nöjd med det jag köpt, tror de kommer bli glada allihop faktiskt :)
Efter en lång dag på stan så blev det myskväll här hemma vilket kändes välbehövligt då jag var så trött, vi hyrde den andra filmen i Stieg Larsson-serien Millennium och den var helt okej. På söndagen var det städning och julpynt som stod på schemat och det var sååååå himla skönt när det var färdigt, känns som att man bott i en svinstia de senaste veckorna. Nu har man ju också börjat känna lite julstämning när tomtar och adventsstaken kommit fram.
Förutom detta så har jag ägnat längre stunder åt att läsa boken "om jag kunde drömma" som är den första boken i Twilight-serien och jag måste säga att jag är helt fast - jag ääääälskar den verkligen!! På söndagmorgonen hade jag läst ut första boken och kastade mig mot datorn för att se boka filmen för hyrning då jag blev så himla sugen på att se den men irriterande nog så hade de den inte?!! Så ingen film och ingen bok att fortsätta i... Som sagt så älskade jag verkligen boken så det slutade med att jag hoppade in i bilen och åkte till Maxi för att handla mat, den verkliga anledning var ju dock givetvis för att jag ville köpa den andra boken i serien :p
Jag är lika fast i den andra boken men försöker dra ut på det då jag önskat mig den tredje boken i julklapp och jag orkar inte vänta alltför länge mellan böckerna... Men har man inte läst dem så gör det! Det handlar om vampyrer till viss del men den är så bra, och det säger jag som verkligen inte gillar den typen av böcker eller filmer. Vampyrdelen av böckerna är ändå så liten, det är så intensiva känslor... hm... svårt att beskriva utan att få det att låta löjligt men helt plötsligt förstår jag allas besatthet av Twilight :p

Den här veckan kommer bli intensiv. Idag hade jag en klipptid direkt efter jobbet, imorgon slutar jag tidigt men hinner bara vara hemma någon timma innan det är personalmöte på jobbet, onsdag är det jag som stänger, torsdag är det julfest på kvällen, fredag är det luciafirande och min tur att stänga på förskolan! Så jag gissar på att jag kommer känna mig riktigt trött på fredag kväll. Men då är det som tur är bara en vecka kvar tills min ledighet börjar för nu har jag tagit ledigt så att jag är ledig fr.o.m. den 19/12-10/1 så det blir långledigt!
Under den ledigheten ska jag verkligen vila, för jag känner mig verkligen tömd på energi. Vi hade dock tänkt försöka oss på att fira nyårsafton i Norge om Linda och J vill ta emot oss och vovven några nätter. Sitter och kollar resväg just nu och det verkar ju inte vara längre än vad det är mellan Karlstad Linköping, alltså en resa på 3h ungefär... men det känns som att jag får diskutera resväg med min kära vän för jag har för mig att de åker färja från strömstad och den färjan jag hittat gick ifrån någon ort i Norge?

Nu ska jag slappa framför TVn någon timma innan jag kryper ner i sängen och fortsätter läsningen i "När jag hör din röst", andra boken i Twilight-serien :)

Puss på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: