Hakuna Matata

2009-12-15
18:18:59

Christmas is coming.... /S
Ah.... jag är riktigt trött och sliten, känns mest som att jag går och gäspar mig igenom dagarna men samtidigt så vaknar jag till vid tanken på att jag hela tiden är en dag närmare jul och långledigt.
Julen måste vara min absoluta favorithögtid, den bara skriker mys och glädje och just nu är min favvomusik just julmusik och det ska helst vara riktigt gamla låtar för att jag ska känna hur julglädjen sprider sig i kroppen. Igår gick jag och nynna/sjöng på en och samma sång hela kvällen så när jag väl skulle gå och lägga mig hade jag tydligen "smittat" T som då gick och nynnade på samma sång *hihihi*

Idag ökade julkänslorna då jag och Pepsi fick ta vår långpromenad när det verkade snöa som mest. Stackars lilla Pepsi har dock lite svårigheter med snön, eller framför allt med sina långa öron som släpar i marken och som förvandlas till två gigantiska snöbollar som väger jättemycket. Idag svängde jag förbi djuraffären efter jobbet då jag hört att det ska finnas något schampoo som ska passa bra vintertid just för att inte snö ska fastna. Väl i djuraffären rekommenderade de en (dyr!) spray som jag bara skulle spraya på innan jag gick ut. Jag åkte med glädje hem och dränkte hans öron med spray men till min stora besvikelse var snöbollarna lika stora (om inte större!) idag så jag får väl leta vidare, och hittar jag inget så får han banne mig gå med strumpor på öronen under promenaderna till slut!

Hur som helst så tänkte jag bjuda på några av mina favoriter bland julmusiken bara för att sprida den här härliga julstämningen/glädjen som infunnit sig hos mig :)




"let it snow, let it snow, let it snooooow...!!" Kan den annat än fastna på hjärnan :p


 
Hoppas alla mår finfint och börjar känna av julstämningen liksom mig!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: