Hakuna Matata

2009-08-27
14:52:51

Torsdag /S
Hej på er!
Idag är jag megatrött! Dels så kom jag i säng senare igår än vad jag borde och sen var jag på jobbet tidigt - helt onödan också då första barnet kom först en timme efter att jag kommit. Jag försökte dock att nyttja den timman på annat vis genom att börja föra en dagbok för mina aktiviteter med min barngrupp. Man glömmer ju så snabbt vad det är man gör om dagarna och jag såg att avdelningen som vi öppnar på hade en dagbok i sin hall för varje grupp som föräldrarna kunde läsa i. Det kan ju kanske vara bra som förberedelse sen när det är dags för medarbetarsamtal med chefen också, då är det ju bara att bläddra tillbaka i boken och se vad man faktiskt gjort som sagt då det är lätt att glömma.

Idag har vi haft en heldag ute. Det var gemensam gruppverksamhet för förskolans 5-åringar som jag och A håller i varje måndag och torsdag, och idag hade vi en utflykt planerad. Vi åkte in till stan och besökte trädgårdsföreningen där det finns en stor lekplats och där spenderade vi hela dagen. På bussen hem kände jag mig helt slut och jag hade lätt kunnat somna om jag hade fått. Som tur var slutade jag precis när vi kom fram till förskolan så jag kunde hoppa in i bilen och åka direkt. På vägen hem sålde jag en av mina kursböcker och nu har jag käkat lite mellanmål och ska snart gå en liten sväng med Pepsi.

Idag fick jag också besked från lärarnas a-kassa att jag fick min ansökan beviljad så nu väntar jag bara på att jag ska få ett besked på min examensansökan, sen tror jag att jag gjort allt som ska göras...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: