Hakuna Matata

2009-08-23
21:47:30

Söndag /S
Hej på er mina vänner!
Nu r vi tillbaka i Linköping och vardagen på riktigt då Ts termin börjar på onsdag. Det är såååå skönt att veta att mina grabbar är här för att stanna, har saknat dem båda så otroligt mycket...! Min ledighet i Karlstad har varit skön men dagarna gick alldeles för fort och jag kan inte påstå att jag nyttjat dem särskilt väl då vi inte gjort ett enda dugg. Men det har ändå varit skönt och välbehövligt med lite ledighet. Under de här dagarna så har jag också lyckats kurera mig hyfsat bra då min näsa nu går att andas med normalt och jag känner mig lite piggare i allmänhet.

I fredags var jag och T på bio med D, vi såg på nya Harry Potter-filmen och jag tyckte faktiskt den var riktigt bra, den kommer nog tillhöra en av mina favoriter bland Potterfilmerna tror jag. Igår bjöd mamma och pappa på lite grillfest hemma i trädgården för familjen då vi gissade på att det var sommarens sista grillkväll eller sista sommarkvällen överhuvudtaget. Så vi dukade upp i deras partytält för att undkomma myggen. Några mygg lyckades dock ta sig in så kombinationen av mygg och kyla fick den kvinnliga delen av sällskapet att gå in. Trött som jag var och med en förkylning kvar i kroppen så gick jag och lade mig redan kl 23. Särskilt härlig nattsömn fick jag dock inte då den manliga delen av sällskapet stannade kvar ute i tältet med alkohol fram till kl 1, så när T väl kom hade han fått i sig lite väl mycket :p

Nu ska jag försöka packa upp alla kassar och väskor innan det är dags för sista promenaden med Pepsi och dags att krypa ner i sängen... Natti natt på er, hoppas ni haft en skön helg..!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: