Hakuna Matata

2009-08-09
18:50:01

Söndag /S

Hola people!
Medan andra åker hem så får andra besök hemifrån. I fredags eftermiddag kom mamma, pappa, T och söta Pepsi ifrån Karlstad för att spendera en helg med lilla mig. De kom och mötte mig på jobbet när jag slutade så att de fick se min arbetsplats invändigt och därefter åkte vi till sjön  som ligger precis bredvid och spenderade en timma i solen innan  vi åkte hemåt. Efter en långpromenad med Pepsi + en dusch åkte vi in mot stan och åt mat på en asiatisk restaurang (godaste maten!) och det var supergott och starkt så det brände i munnen.

Igår började jag med en joggingrunda med Pepsi och sen åkte vi ut till Tornby då jag ville dra med mig pappa till Mekonomens outlet och kolla på extraljus till min bil men irriterande nog så var det stängt på grund av inventering - snacka om otur! Vi åkte då vidare till Elgiganten där jag återigen spanade in kameran, anledningen till att vi åkte dit var dock för att pappa skulle kolla på GPS och det slutade faktiskt med att vi lämnade affären med en GPS till pappa. Därefter åkte vi vidare till Bergs slussar där vi spenderade några timmar med sol och bad. Det var fullt med folk överallt och full aktivitet i slussarna då det kom båtar hela tiden. Det var riktigt skönt, tror faktiskt det var första gången i sommar som jag låg och solade och badade en hel dag den här sommaren.
På kvällen grillade vi och därefter blev det filmmys med mitt senaste filmköp, filmen Australia.

Idag åkte vi till Söderköping som ligger ca 5 mil ifrån Linköping. Jag visste egentligen inget om det förutom att det tydligen ska finnas en glassrestaurang där. Det visade sig dock vara en lyckad utflykt då Söderköping var supermysigt, så himla gullig liten ort med kullerstensgator och små trähus. Tydligen var flera scener ur Madicken inspelade där så ni kan ju kanske få en bild av hur det ser ut om ni tänker på den filmen. Vi besökte glassrestaurangen men då det var löjligt lång kö bara för att få komma in så tog vi en glass på deras kiosk utanför. Vi köpte varsin gigantisk glass med kulor, mjukglass,grädde och sylt.... det var gott men det blev alldeles för mycket så det sista av min glass fick faktiskt hamna i soptunnan. Väl hemma igen har vi fixat lite mat i form av lax och sallad, ingen av oss var särskilt hungrig med den där glassen i magen men man vill ju inte äta enbart glass på en hel dag...

Nu har besöket åkt hem och man sitter här och känner sig lite övergiven.  Nu kommer det dröja 1,5 vecka tills jag träffar mina grabbar och familjen igen och det känns lite trist men sånt är livet. Snart återgår dock allt till vardagen då Ts kurser börjar. Nu ska jag titta på lite TV och se om allt man har ätit idag kanske kan sjunka undan ordentligt så man kan ge sig ut på en (välbehövlig) jogging innan klockan blir alltför mycket. 

Hoppas ni har haft en bra helg, puss på er!
 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: