Hakuna Matata

2009-08-29
10:35:51

Lördag /S
God förmiddag på er!
Nu är helgen äntligen här och det är såååå skönt! Igår blev det myspys med filmen Twilight och det var så skönt. Filmkvällar är typ det enda vi gör men eftersom vi inte bott ihop på i stort sett hela sommaren så var det extra mysigt att få mysa framför en film tillsammans i soffan med Pepsi snarkandes i korgen. Filmen var bra men jag tyckte den började lite segt, men när vi sett färdigt den så kände jag mig jättesugen på att se den nya filmen som kommer(/har kommit?) snart...

Idag funderar vi på att åka till Mantorp och deras lilla köpcenter då de öppnat någon ny sportaffär och hade en del bra erbjudanden på bland annat joggingskor som T behöver och walkingskor och regnställ som jag har funderat på att köpa. Dessutom finns det en affär med billiga frisörprodukter och mitt balsam är näst intill slut. Det är alltid trevligt att komma iväg till ställen man sällan är på, har bara varit där 2-3 gånger på de 4 år jag bott här.
I övrigt vet jag inte vad vi ska hitta på idag, vädret är fint men det blåser en hel del tyvärr annars funderade vi på att leta upp någon lite längre vandringsled, men jag hatar att gå när det blåser mycket - det tar bort all mysfaktor!

Ikväll blir det nog en repris av gårdagens filmmys skulle jag tro :)

pöss på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: