Hakuna Matata

2009-04-29
13:32:51

Soliga onsdag /S
Hej på er!
Ännu en dag med kanonväder... är ju helt otroligt skönt!
Jag har spenderat förmiddagen i Norrköping där vi gjort det sista på grupparbetet, många olika viljor gjorde att det drog ut på tiden. När klockan var 12 var det bara referenslistan kvar så då gjorde jag en fuling och lämnade faktiskt gruppen för att hinna med campusbussen som går en gång i timman. Jag hade ingen lust att stanna de sista tio minutrarna och bara titta på när någon satt vid datorn och pysslade med det och sen behöva vänta en timma på bussen. Gruppen tyckte det var okej så jag och L rusade iväg. Oturligt nog missade vi den, men tur för oss så var det en snäll chaufför som plockade upp oss efter en vända i rondellen så vi kom med i alla fall :)

Nu sitter jag här hemma, är nääääääästan färdig med Ls presenter, det sista får jag dock fixa ikväll när vi kommer hem till Karlstad. Fram tills dess att T kommer hem ska jag göra färdigt här hemma, det vill säga diska, vattna blommorna både inne och ute och plocka lite allmänt så det ser städat ut när vi kommer hem på söndag kväll. T skulle sluta senast kl 17 så vi får väl se när vi kommer iväg, kanske är han superduktig och klarar sin laboration på bara någon timme... vem vet, han är ju riktigt duktig!

Ikväll kommer det nog inte bli så mycket, är nog bara hemma hos mor och far och imorgon på dagen ska jag träffa L, på kvällen innan majbrasan blir det förhoppningsvis grillat om vädret tillåter... ungefär så långt sträcker sig mina planer för helgen.... så vi får väl se vad det blir av denna helg, förhoppningsvis blir det en helg med massor av solsken :)

Nu är det dags för lunch, är såååå hungrig!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: