Hakuna Matata

2009-04-22
11:57:31

Onsdag /S
Hej på er!
Allt bra denna molniga dag? Själv har jag spenderat morgonen på universitetet där vi hade gruppträff, vi fastnade några gåner i arbetet men i slutändan så känns det ändå som att vi har fått en hel del gjort. Tyvärr har vi en hel del kvar att göra men eftersom en i gruppen var sjuk och jag var tvungen att ge mig iväg efter lunch så bestämde vi att sluta för idag när vi bröt för lunch.

Så nu sitter jag här med fjärilar i magen och väntar på att en timma ska passera så att det är dags att sätta sig i bilen och åka och hälsa på min förskola och de människor som kommer bli mina kollegor, hålla tummarna för att de verkar vara trevliga och mysiga och att de ska få samma uppfattningen om mig. Egentligen borde jag väl komma med en massa smarta frågor men jag har inga sådana frågor, jag är mest nyfiken på hur dagarna ser ut på förskolan då jag inte jobbat med utomhuspedagogik tidigare, och jag minns inte jättemycket av det jag läst om språkutveckling heller.... Sen är jag otroligt nyfiken på att få se ett schema över hur mina arbetsdagar ser ut,när man börjar och slutar om dagarna och om jag får vara ledig någon vecka eller inte i sommar... Problem nummer 1 är dock att hitta till förskolan och problem nr 2 är att hitta till rätt avdelning då jag inte alls vet vilken avdelning det är jag ska jobba på! Jaja... det är väl inga stora problem men fjärilarna i magen finns i alla fall där...
Tack och lov så ser mitt öga näst intill helt normalt ut nu och man kan inte längre kalla mig Ringaren i Notre Dame eller något annat!

Hur som helst, dags för lunch.... Håll tummarna för mig vid halv 2!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: