Hakuna Matata

2008-09-07
15:07:03

Tråkigt, tråkigt, tråkigt!!! /S
Jag tänkte precis skriva om hur otroligt tråkig den här dagen är tack vare att jag har en massa plugg, jag har spenderat de senaste timmarna med att läsa 80 sidor om juridik för pedagoger vilket ibland kan vara svårt att förstå och tolka.
Nu känner jag mig dock gråtfärdig då jag inser att jag läst schemat fel och det jag läst nu är uppgiften inför onsdag INTE imorgon!!!! Visserligen får jag desto mindre att göra inför onsdagen, men å andra sidan har jag ju massor kvar att göra inför imorgon!!!!!!!!!!!

Fy fasen vad trött jag blir på mig själv... men till mitt försvar har vi ett skitkonstigt schema som ÄR lätt att tolka fel då han skriver vad som ska göras under det akuella tillfället och under samma rubrik skriver han vad man ska göra inför nästa lektion - i mitt huvud så stämmer inte det, borde man inte skriva vad som ska göras till den lektionen som rubriken anger?

Ja som hade tänkt jogga som paus, den motivationen försvann helt så denna veckan kommer jag inte nå mitt mål för nu skiter jag i joggingen, tar det imorgon bitti istället och satsar på 4 joggingpass den kommande veckan istället... fy FAN va sur jag är!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: