Hakuna Matata

2008-09-02
18:46:19

Tisdag /S

Jisses va jag är trött!!!!
Den här dagen var lång, dels så fick jag ha hand om halva klassen och hjälpa dem med deras stenciler de har när de tränade mellanled, vilket de gått igenom några gånger men ingen hade koll på än. Jag försökte hjläpa dem så gott det gick men deras koncentrationsnivå var i botten och jag hade lite svårt med disciplinen så det där med handuppräckning funkade inte riktigt och det flög plastmynt över bordet.... Som tur är så har jag sett samma beteende när klassläraren har dem, annars hade nog mitt självförtroende varit i botten!
När barnens skoldag äntligen var över var hade vi en timmas ledigt innan det var dags för lärarkonferens där min mentor idag skulle delta i ett ekonomimöte där det var 1,5 timmas föreläsning om inköp av skolmaterial. Kanske hade varit intressant om det var kunskap jag hade kunnat ta med mig och haft användning av men det var det inte så istället fick jag göra mitt bästa för att orka hålla mig vaken igenom det tills vi äntligen slutade kl 16.

Imorgon börjar jag klockan 7 så jag lär nog inte vara så mycket piggare imorgon heller då jag måste kliva upp senast tio i 6. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet. Nu ska jag laga mat så det är färdigt tills T kommer hem. Den stackaren slutar inte förrän kl 19 idag så det är ju mer synd om honom faktiskt...!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: