Hakuna Matata

2008-09-14
12:23:34

Söndag /S
Idag är en lite jobbig dag. Inte för att något hänt utan för att jag känner mig stressad och samtidigt så fruktansvärt omotiverad till att plugga att jag helt enkelt inte orkar ta tag i det - och det i sin tur ökar bara stressen...
Förhoppningsvis orkar jag ta tag i plugget  lite senare idag... Överhuvudtaget så känner jag mig stressad över den här kursen. Jag tror mest det beror på att jag är så jäkla rädd att jag inte ska klara den på första försöket, när man är så nära slutet på utbildningen så vill man bara inte falla på målsnöret så att säga. Jag har visserligen tänkt läsa ännu en kurs men jag måste ändå klara lärarutbildningen innan jag får läsa den kursen så det är ju två helt olika delar.

I övrigt så finns inga planer för dagen, älsklingen pratade igår på att han skulle iväg och gymma men vi får väl se, han verkade också lite seg idag. Kanske kan få med honom på en promenad istället. Jag är i alla fall glad att jag orkade ta städningen igår!

Det ska bli skönt att komma hem till karlstad nästa helg i alla fall... när man bott hemma hela sommaren och är van att träffa alla så är det alltid lite extra skönt att komma tillbaka hem de första månaderna.
Jag håller också tummarna för att L ska hinna bli frisk så jag får ta en joggingrunda med min riktiga joggingbuddy! 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: