Hakuna Matata

2008-09-24
15:57:38

Onsdag /S
Då har man tagit sig igenom halva veckan och två dagar återstår... måste erkänna att jag längtar efter helgen, att få ta det lugnt. Allra helst hade jag velat ha en kväll med underbart god mat, ta ett riktigt varmt och skönt skumbad med älsklingen och prata om allt och inget, och därefter när man är varm och totalt avslappnad så kryper man ihop i soffan och tittar på någon film och äter något gott till det.
Riktigt så kommer dock inte helgen se ut då D kommer på besök hela helgen. Det ska bli kul men min energinivå är inte så hög så att jag uppskattar det fullt så mycket som jag borde.
Som tur är så är D lika lugn som mig och T så det blir nog inte direkt full rulle...

Nu försöker jag ladda energi för att ge mig ut på en joggingtur, men magen kurrar och jag känner att jag blir tröttare och tröttare så det är nog bäst att jag ger mig iväg snart om det ska bli någon runda idag.

Imorgon är det lång dag som gäller, börjar kl 7 och slutar kl 16 så det kommer bli tungt :/

Jag är snabb i vändningarna!
precis efter att jag publicerade inlägget bestämde jag mig för att skippa joggingen och istället fixa middag och sedan ta det där sköna skumbadet innan jag parkerar mig själv i soffan resten av kvällen. Jag förtjänar det tycker jag :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: