Hakuna Matata

2008-09-15
11:25:07

Måndag /S
Då var vi inne i en ny vecka! Den började dock illa då jag sovit uruselt inatt...tror det är att jag känner mig stressad, en sån jobbig inre stress - det känns liksom inte som att jag är stressad men jag känner det inom mig... skit samma, vet inte hur jag ska förklara. Hur som helst sover jag alltid som en kratta under de perioderna + att jag har svårt för att varva ner på kvällarna och verkligen bli trött.
Jag orkade mig i alla fall upp imorse och gav mig ut på min joggingrunda. Jag kan stolt meddela att jag nu är inne på min 7:e vecka med jogging, och på min 5:e vecka sedan jag satte upp mitt mål om att jogga 3 dagar i veckan, jag har bara misslyckats med det målet en gång, då jag missade en runda men då sprang jag en extra veckan innan så jag tycker det går på ett ut!

Idag invigde jag min nya tröja som inte riktigt var så bra som jag hoppats på. Den är superskön att ha på sig och att springa i men den absorberade inte så mycket av svetten som jag hoppats på, och tyvärr kommer man nog inte kunna jogga i enbart den så länge till då den inte är varm nog. Men jag är ändå nöjd med inköpet då den verkligen är skön, och jag kände att den andades då det inte blev så tätt som det blivit med de kläder jag haft förut, jag tror det är helt perfekt till en bra vindjacka som jag suktar efter... men det får som sagt vänta!
Jag vet inte om det var tröjan eller om jag bara var på hugget idag men joggingen gick skitbra, det var andra gången jag valde att inte gena på spåret och jag förbättrade min tid med 40 sek sen jag sprang i lördags!

Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter är det frukost och plugg som står överst på schemat :/

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: